AVaspo NĖRA OKEANO       Balandžio 4 d. 21 val. Milkbare (Pylimo 21b, Vilnius) bus pristatyta AVaspo cd/dvd „Nėra okeano“. AVaspo (AudioVisual Asp of Poetry) – ne diletantė poezijos ir eksperimentinės muzikos srityje. Veikiau – tai daugiametis tekstų autorės ir atlikėjos Gabrielės Labanauskaitės, trijų garso kūrėjų Aivaro Ruzgo, Antano Dombrovskio ir Vlado Dieninio bendradarbiavimo produktas. Kadangi visi šie kūrėjai atstovauja skirtingus muzikinius stilius, bendras albumo rezultatas gana intriguojantis: electronic, experimental – acoustic, triphop, psycountry muzika, persipynusi su autoironiškais eilėraščiais ir kartais monotoniško, kartais – plaukiančio Gabrielės balso.

  

„Nėra okeano“ albumo vaizdinė dalis sudaryta iš keturiolikos klipų, sukurtų skirtingų vaizdo menininkų, tarp kurių yra audiovizualinės poezijos srityje nebe pirmąkart pasirodantys Aurelija Maknytė, Virginija Apšegaitė ir Virginijus Malčius.

 

Tie, kas dar nėra girdėję Avaspo gyvai, turės puikią progą tai padaryti jau šį šeštadienį. Ir ne tik išgirsti, bet ir pačiupinėti „Kitų knygų“ išleistą albumą „Nėra okeano“, kurio dar nėra net parduotuvėse. Daugiau informacijos: www.myspace.com/avaspo.

 
tekstai.lt
2009-03-30