Vilniaus mokytojų namai       Sausio 21 d., 18 val. Dainuojamosios poezijos svetainės koncerte dalyvaus vis labiau popliarėjantis duetas Zala ir Driukas (Andrius Zaleska ir Aurimas Driukas).

 

       Praeitais metais atlikėjai išleidę savo pirmąjį albumą „Murmeklės suaugusiems“ pastaruoju metu dažnai pasirodo įvairiuose koncertuose. Koncertuoja kartu su kitais atlikėjais, rengia savo autorinius koncertus. Zala muzikos gerbėjams geriausiai pažįstamas kaip klausytojų itin mylimos folkroko grupės „Arbata“ vokalas ir idėjinis lyderis, o jo kūrybinio partnerio Aurimo Driuko muzikinis horizontas itin platus: Aurimas muzikuoja su Alina Orlova, „Siela“, „IR“, „Golden Parazyth“. Tačiau nežiūrint jų plataus kūrybos spektro, abu atlikėjai smarkiai neprieštarauja pavadinami dainuojamosios poezijos atstovais.

 

       Koncerte Vilniaus mokytojų namuose klausytojai galės išgirsti ir pačias seniausias jų dainas, ir naujausius kūrinius. Vilniaus mokytojų namuose dainuojamosios poezijos svetainės koncertai rengiami nuo 2001 metų, du kartus per mėnesį.

 

       Vilniaus mokytojų namai

       2011-01-20